085-0185580 info@keten4care.nl

Over ons

Sinds 2009 heeft Keten4Care zich gespecialiseerd in 4 kerngebieden:

  • Innovatieve Point-of-Care apparatuur

Analyzers die méér kunnen: honderden Eurolyser analyzers alleen al geplaatst in Nederland, bewijzen elke dag hun waarde. De Eurolyser CRP bepaling bijvoorbeeld wordt door veel klanten gewaardeerd als de meest eenvoudig uit te voeren CRP bepaling. Daarnaast bieden de veelzijdige Samsung LABGEO analyzers een interessant testmenu aan (bijvoorbeeld nierfunctie testen POC op de radiologie, lipidenprofiel bepalen tijdens mobiele Healthchecks, op de polikliniek zelf binnen een minuut weten of de bloedwaarden van een patiënt voldoende zijn om de cytostatica te ontvangen, etc). De Physeon Veinplicitiy biedt praktische ondersteuning bij de venapunctie, maar ook bij de inbreng van infusen ed op de SEH en in een dialysekliniek.

  • Projectmanagement voor laboratoria

Bij de implementatie van (POC) apparatuur is meer en meer de connectie van belang naar de kliniek of laboratorium. Hierbij kunnen wij praktisch assisteren door de data van deze analyzers met standaard of maatwerk oplossingen te verbinden met het laboratorium- of klinieknetwerk. Ook bij andere projecten op het raakvlak van laboratorium en apparatuur kunnen wij assisteren: bijvoorbeeld bij de implementatie van digitaal ordermanagementsystemen tussen de huisartpraktijk en laboratorium of kliniek.

  • Expertise in opstart klinieken en laboratoria

Bij de verhuizing en inrichting van een kliniek of laboratorium komt veel kijken. Ook bijvoorbeeld de opstart van een Healthy Volunteer Unit is een uitdagende project waar veel zaken samen komen en met elkaar verbonden dienen te worden (apparatuur, IT systemen, speciale software, werkprocessen, etc). Keten4Care heeft ervaring om het projectmanagement hiervan optimaal te begeleiden.

  • Advies voor gezondheidscentra en zorggroepen

Samenwerken is altijd een proces. Wat doe je samen wat apart, maar toch gezamenlijk? Keten4Care heeft ervaring met de opstart en begeleiding van gezondheidscentra. Zorgprogramma’s praktisch implementeren bij de aangesloten huisartspraktijken voor een zorggroep: praktische assistentie en ontzorgen dat telt.

  • Samenwerken

Bij het aanbieden van oplossingen is samenwerken met professionele partners belangrijk. Daarom werkt Keten4Care samen met Solo 92 (IT management en advies) en Avant-Medical.