085-0185580 info@keten4care.nl

Diensten

Naast de inzet van innovatieve Point-of-Care apparatuur is Keten4Care ook gespecialiseerd in specifieke diensten:

  • Projectmanagement voor laboratoria

Naast de implementatie van (POC) apparatuur is meer en meer ook de connectie van belang naar de kliniek of laboratorium. Hierbij kunnen wij praktisch assisteren door data van deze analyzers met standaard of maatwerk oplossingen met het laboratorium- of klinieknetwerk te verbinden.

Maar ook bij andere projecten op het raakvlak van laboratorium en apparatuur kunnen wij assisteren: bijvoorbeeld de implementatie van een digitaal ordermanagement tussen huisartsen en laboratorium, implementatie van E-Learing oplossingen voor de huisartspraktijken die met een laboratorium of kliniek samenwerken, opstart en of uitrol nieuwe activiteiten buiten de directe muren van een ziekenhuis, kliniek of laboratorium.

  • Expertise in opstart klinieken en laboratoria

Bij de verhuizing en inrichting van een kliniek of laboratorium komt veel kijken. Ook bijvoorbeeld de opstart van een Healthy Volunteer Unit is een uitdagende project waar veel zaken samen komen en met elkaar verbonden dienen te worden (apparatuur, IT systemen, speciale software, werkprocessen, etc). Keten4Care heeft ervaring om het projectmanagement hiervan optimaal te begeleiden.

  • Advies voor huisartsen, gezondheidscentra en zorggroepen

Samenwerken is altijd een proces. Wat doe je samen wat apart, maar toch gezamenlijk? Keten4Care heeft bijvoorbeeld ervaring met de opstart en begeleiding van gezondheidscentra, met de uitvoering van ketenzorgmodules voor zorggroepen, de uitrol van ketenzorg informatiesystemen, etc. Praktische assistentie en ontzorgen: dat telt.